OVER ONS

MOVIE CARS

Al meer dan 40 jaar zijn wij gespecialiseerd in oldtimers en classic cars. Het ontstond begin jaren zeventig met het importeren van auto’s uit Frankrijk, België, en later uit Denemarken. Halverwege de jaren tachtig van de vorige eeuw zijn we auto’s uit de verenigde staten gaan importeren. Wat ooit begonnen is als een hobby, groeide uit tot een serieus bedrijf gespecialiseerd in inkoop, verkoop en bemiddeling van oldtimers en classic cars.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen met de keuze om voor u de juiste oldtimer te vinden. Naast de verkoop van oldtimers beschikken wij over een volledige ingerichte werkplaats met in oldtimers gespecialiseerd personeel. Wij kunnen u met alle voorkomende werkzaamheden aan uw klassieker of oldtimer van dienst zijn. Dus wanneer uw oldtimer een APK keuring nodig heeft, een onderhoudsbeurt of een reparatie bent u uiteraard ook van harte welkom.

MAAK KENNIS MET ONS

Patrick Simons

Eigenaar

"Ik ben een liefhebber en deel dit graag met anderen. Klant of geen klant, iedereen is welkom."

CLASSIC CARS

In onze showroom vindt u altijd een breed assortiment aan oldtimers, klassiekers en sport auto’s van diverse merken. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Ford Mustang, Chevrolet, Chrysler, Packard, Buick, Cadillac, Merced

whatsappbtn
Morgen Internet - Zorgeloos website