Oldtimer Garage

Reparatie en Onderhoud: Bent u op zoek naar een oldtimer garage waar u auto in goede handen is, dan bent u bij Movie Cars aan het juiste adres.

Wij beschikken over een volledige, en goed ingerichte ruime werkplaats met in oldtimers gespecialiseerd personeel.

oldtimer-garage

In onze oldtimer garage verrichten wij werkzaamheden aan diverse merken auto’s. We zijn weliswaar gespecialiseerd in Ford Mustang van bouwjaar 1964 t/m 1973, waarvan we ook de meeste onderdelen op voorraad hebben.

Of het nu gaat om onderhoud, elektrische storingen, remsystemen, motor-revisie of versnellingsbak revisie, in onze oldtimer garage wordt het allemaal perfect voor u geregeld.

oldtimer-motor

Tevens doen wij ook restauraties of deel restauratie van Ford Mustang bouwjaar 1964 t/m 1973.


Schade: Wanneer er schade is ontstaan aan uw oldtimer kunt u ook bij ons terecht. Wij kunnen de schade bekijken, deze op papier zetten en samen met een schade expert van de verzekeraar het schadebedrag bepalen.

Spuiten gebeurt niet in eigen huis. Dit gebeurt bij een externe partner die veel ervaring heeft in het spuiten van oldtimers, en die u hierbij graag van dienst wil zijn.

Voor meer informatie over werkzaamheden die u in onze oldtimer garage zou willen laten doen kunt u het beste contact met ons opnemen.


Keuren: Wij verzorgen zowel APK keuringen als RDW keuringen. Wanneer u  oldtimer weer toe is aan de twee jaarlijkse apk keuring, kunt u deze door ons laten uitvoeren.

Wanneer u zelf een oldtimer uit het buitenland heeft geïmporteerd, en deze zou gekeurd moet worden voor het Nederlandse kenteken.

oldtimergarage

Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen eventueel het hele traject. Wij kunnen de auto bij u ophalen, technisch volledig in orde brengen en met Nederlands kenteken en nummerplaten weer bij u afleveren. Ik kan me ook voorstellen dat u de auto dan liever zelf rijdend bij ons ophaalt!

Voor onze Belgische klanten kunnen wij eventueel in overleg de volledige Belgische oldtimer keuring verzorgen.

Voor verdere informatie kunt u het beste contact met ons opnemen.

XML Sitemap