Mustang Onderdelen

Mustang onderdelen: Movie Cars is al sinds 1990 gespecialiseerd in Mustang onderdelen van 1964 t/m 1973. Dit specialisme is ontstaan door de import van vele Ford Mustangs uit Amerika in de jaren negentig.

mustang onderdelen

Wij importeerde in die periode zo’n honderd auto’s per jaar, waarvan zo’n 80 procent Mustangs. Omdat dit deels ook opknappers waren ontstond ook een grote vraag naar Mustang onderdelen. Omdat wij in die tijd doorlopend containers uit California binnen kregen was de combinatie vlug gemaakt. Wij zijn Silver Dealer van Scott Drake, en hebben een grote voorraad Mustang onderdelen van 1964 t/m 1973.

mustangonderdelen3

Gemiddeld iedere twee weken hebben wij levering uit de USA. Dus wanneer u onderdelen zoekt voor uw Mustang kunt u ons een email sturen. U zet hierin het gewenste onderdeel en/of het artikelnummer van onze vaste leverancier “Scott Drake”. Dit gaat eenvoudig d.m.v. knippen en plakken. Klik hiervoor op het Scott Drake logo in de rechter kolom, en de website van Scott Drake Mustang Parts opent vanzelf.

mustangonderdelen2

XML Sitemap